Léghullámos csiklóizgató. Tessék? Igen, jól láttad, és ha nem tudod, mi is ez, akkor mindenképpen olvass tovább, mert ez az a ketyere, amellyel egy ideális világban minden nőnek rendelkeznie kéne. Hidd el, ha kipróbálod, soha többé nem akarsz majd egy Womanizer csiklóizgató nélküli világban élni!

Hogy miért? Mert ez a méltán legendás női szexjáték garantáltan a csúcsra juttatja a nőket, méghozzá olyan tempóban, hogy szinte fel sem lehet fogni – ahogy azt sem, milyen erős és mélyről jövő lesz a gyönyör, amelyet okoz.

Orgazmus garanciával
A léghullámok által okozott orgazmus olyan élmény, amit egyetlen csiklóval rendelkező embernek sem lenne szabad kihagynia. A Womanizer - a márka, ami közel 10 éve forradalmasította a női maszturbálás világát – pedig annyira magabiztosan állítja ezt, hogy 30 napos orgazmusgaranciát vállal minden léghullámos izgatójára,azaz, ha ennyi idő alatt nem sikerül elérni az orgazmust a léghullámos csiklóizgatóval, akkor visszakérhetjük az árát. Mi ez, ha nem garantált orgazmus minden nőnek?

Kiknek való a Womanizer léghullámos csiklóizgató?
Azt gondolod, hogy neked volt már dolgod más – talán nem is egy - léghullámos csiklóizgatóval? Meglehet, de a Womanizer Starlet 2 biztosan új dimenziókat nyit meg az örömszerzés frontján, de azok számára is tökéletes, akik, bár kíváncsiak, valamiért mégsem próbáltak még ki egyetlen szexkütyüt sem. A Starlet 2 ugyanis mind a méretét, súlyát, megjelenését és a működését tekintve tökéletes belépő a léghullámok világába, ahogyan azok sem fognak benne csalódni, akik már gyakorlottabbak ezen a téren.

Forrás: vagyaim.hu

Mitől más a Womanizer Starlet 2?
Kompakt
Nem a méret a lényeg – szokták mondani, ezzel azonban lehet vitatkozni... Például a Womanizer Starlet 2 esetében is, hiszen kis méretének köszönhetően (10,4 x 5,5 x 4,8 centi és csak 70 gramm!) könnyen kézre áll, nem nehéz tartani egy hosszabb játékidő végén sem, ráadásul az apró női táskákban is elfér, szóval bárhová velünk jöhet – persze az USB töltőkábelével együtt, nehogy orgazmus nélkül maradjunk.

Vízálló
Ez az a pont, amelynek előnyeit szerintem nem nagyon kell taglalni, hiszen mi lehetne kielégítőbb egy hosszú, fárasztó nap után, mint egy habos, forró fürdő? Ó, mégis tudok kielégítőbbet... ha a kedvenc szexjátékszerünk is velünk jöhet a kádba, de akár egy reggeli gyors zuhanynál is remek társunk lehet.

Fancy
Állítólag a férfiaknak fontosabb a vizuális élmény, mint a nőknek, erre azonban nem vennék mérget. Különben miért lennének a nők a divat megszállottjai? Egy biztos, ez a szexkütyü a küllemét tekintve is nagyon ott van, akad belőle igazán csajos korall és pink verzió, de sötétkék is, szóval mindenki megtalálhatja a számára ideális és esztétikus játékszert.

Forrás: vagyaim.hu

Praktikus
Valójában a gyönyörnél kevéssé szoktunk foglalkozni a praktikummal, ennél a szexkütyünél azonban ez sem egy elhanyagolható szempont. Mi szól mellette? Először is a mérete, másodszor viszonylag diszkrét hangja, harmadszor a gyors és egyszerű tölthetőség, negyedszer a levehető/cserélhető, így könnyen tisztítható szívóharang, végül, de nem utolsósorban pedig a bőrbarát anyaghasználat.

Kezdőknek (is)
Erről már fentebb ejtettünk szót, ám nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy aki csak most ismerkedik a léghullámos izgatókkal, annak ez a verzió maga lesz a tökély, hiszen a 4 fokozat, ami között váltogatni lehet, garantáltan elég lesz. Aki viszont komplexebb élményt szeretne, annak lehet, hogy érdemes egy komolyabb kategóriát választania (például a Womanizer Classic vagy Premium darabokat).

Fürge és fáradhatatlan
Mindenkit megnyugtatok, az „orgazmus akár 1 percen belül" jelmondat itt még véletlenül sem üres szó, avagy marketingfogás. A tapasztalatok azt mutatják, hogy akad, akinél néhány másodpercen belül bekopogtat a gyönyör, de valószínűleg az egy perc miatt sem fog panaszkodni senki. A hab a tortán pedig az, hogy ez a szexkütyü sosem fárad el, így ha dupláznánk vagy tripláznánk az élvezeteket, azzal sem lesz semmi probléma. Legfeljebb mi fáradunk majd bele a sorozatos orgazmusokba.
Nos, van olyan nő a világon, aki ezek után nem rohan és vásárol magának egy Womanizer léghullámos csiklóizgatót? Kétlem, főleg, hogy most a kevésbé kockázatvállaló típusok is belevághatnak ebbe a szexi kalandba, hála az orgazmusgaranciának, valamint annak, hogy jelenleg féláron lehet megvenni a Starlet 2-t és két további Womanizert a Vágyaim.hu oldalán.

A cikk megjelenését a Vágyaim.hu támogatta.