Howard Sternnek adott interjút néhány nappal ezelőtt Sarah Jessica Parker. A Szex és New York Carrie-je most elmondta, miért nem meztelenkedett a sorozatban. 

A színésznő arról beszélt, hogy milyen érzései voltak, amikor először meglátta a forgatókönyvet. 

"Érdekesnek és újszerűnek találtam, soha nem láttam korábban ehhez hasonlót sem. Azonban nagyon aggódtam, hogy le kell vetkőznöm, én pedig nem érzem komfortosan magam, ha meztelenkednem kell. Igaz, az első epizódban még nem szerepelt a pucérkodás, de gyanítottam, hogy a később részekben igen" - idézi Parkert a People

Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall a sorozattal egy világ kedvencei lettekForrás: The Picture Desk/n/a/Patrick Demarchelier
A most 58 éves Sarah Jessica Parker hat évadon, két mozifilmben és az És egyszer csak... című folytatásban alakította Carrie Bradshaw-t.

A színésznő elmondta, a show alkotója, Darren Star megnyugtatta, hogy ha neki kényelmetlen, nem kell meztelenül szerepelnie, úgyis lesz szereplő, akit ezt megteszi. És így is lett Kim Cattrall - aki végül visszatért az És egyszer csak... második szériájában - , Cynthia Nixon és Kristin Davis örömmel ledobták a ruháikat. 

Parker - akit az utóbbi időben sokat támadtak külseje miatt - arról is beszélt, a vetkőzés nem erkölcsi kérdés számára, egyszerűen arról van szó, hogy szégyellős. 

Ha kíváncsi vagy arra, mi az a 7 dolog, amit talán te sem tudtál az És egyszer csak... sorozatról, ebben a cikkünkben elolvashatod.