Payer Öcsi halál leukémia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Payer András, a beatkorszak legendás zeneszerző-énekese csütörtökön hajnalban meghalt - hetvenéves volt.

Pedig egy hónapja még fát vágott udvarában, és örült neki, hogy legyőzte a leukémiát, mert a leletei jók lettek - tudtuk meg a Blikkből. Állítólag rengeteg terve volt még, melyek között új lemez és egy önéletrajzi könyv is szerepelt.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Payer András leukémiában szenvedett, titokban tartotta betegségét, megvárta, míg az utolsó lelete is azt mutatja: makkegészséges. "Én még igazi anyagból vagyok, olyan békebeli, kemény srác" - mondta nevetve régi barátja, a hónapok óta kórházban kezelt S. Nagy István születésnapján.

,,Minden pillanatban számíthattam a családomra, mellettük egy percig sem éreztem magam halálos betegnek." - mesélt gyógyulásáról Payer, aki boldogan élte meg a hétköznapokat. Azonban hirtelen rosszul lett, s hiába vitték kórházba, már nem tudtak rajta segíteni. ,,Utoljára pár hete beszéltünk, a Fradi-meccsre hívtam. Sokszor szurkoltunk együtt, de még rossz idő volt, és Zsámbékról nem jött be. Nem panszkodott, sőt büszkén mondta, hogy meggyógyult a leukémiából. Úgy hallottam, nem is ez okozta a tragédiát. Nagyon sajnálom Öcsit, megint elment egy jó srác közülünk." - mondta Koós János.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.