Varga János hajléktalan popsztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még hogy nincsenek már igazi csodák! Néhány hónapja még a hajléktalanok kilátástalan életét élte Varga János - ma pedig már saját videóklipje van a tehetséges férfinak!

János idén márciusban úgy döntött, azt fogja csináni, amihez a legjobban ért, és bekopogott egy stúdióba. ,,Több mint 20 éven át dolgoztam a vendéglátásban, majd egy betegség és családi konfliktusok miatt az utcára kerültem. Három évig bolyongtam anélkül, hogy fedél lett volna a fejem felett. A kilátástalanságban végül úgy döntöttem, véget vetek az eddigi életemnek, s minden bátorságomat összeszedve bekopogtam egy pécsi stúdióba" - mesélte János a Blikknek.



A férfi első videóját a pécsi magasházban forgatták, dallama és szövege pedig azonnal belopja magát az emberek szívébe és lelkébe. A dal azt üzeni: soha ne veszítsük el a reményt. ,,Nekem igazán hihetnek, megjártam a legmélyét" - vallotta a hajléktalansorból kitört férfi, akinek első klipjét már több, mint huszonötezren látták. ,,Nem volt ez annyira tudatos dolog, egyszerűen csak fantáziát láttunk egymásban, s csináltuk, amit jónak láttunk. Jánosnak jó hangja van, bár volt mit csiszolni a tudásán. Mindennek ellenére mindkettőnk szeme elkerekedett, amikor megláttuk, mekkora érdeklődés kíséri a klipet" - mondta a hajléktalant felkaroló stúdió vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.