Arnold Schwarzenegger politika Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert színészt mostanában egyre többször foglalkoztatja a gondolat, hogy szívesen részt venne az amerikai kormány munkájában.

Az Egyszerűen bonyolult című film sztárja az amerikai kormányban szeretne dolgozni, mert saját bevallása szerint komolyan foglalkoztatja a mai középosztály helyzete, és hiszi, hogy a legtöbb politikus azért bukik meg, mert egyáltalán nem tudnak együttérezni az emberekkel.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Ez a dolog most valóban foglalkoztat. Hiszem, hogy az emberek olyan valakiben bíznának meg legjobban, aki maradéktalanul át tudja érezni a problémáikat. 1988 óta olyan emberek vezetik ezt az országot, akik a legjobb egyetemeken végeztek, a problémák azonban mégsincsenek megoldva" - vallotta a színész.

Alec Baldwin politikai vágyai ellenére nem tudja elképzelni, hogy kollégájához, Arnold Schwarzeneggerhez hasonlóan ő is feladja filmes karrierjét: "Fájdalmas lenne befejezni a színészi munkáimat, hiszen ez az életem, és imádom csinálni. És az emberek is folyton megkérdeznék, miért is döntöttem amellett, hogy egy irodában üljek állandóan. Ma bonyolult lenne effajta döntést meghozni" - mondta Alec Baldwin.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.