Tolvai Reni nyereményautóját nem vezetheti Kállay-Saunders András!

nyereményautó Megasztár Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A győztesnek a legjobb jár: Tolvai Reni, a 2010-es Év hangja, a Megasztár felfedezettje végre átvehette megérdemelt jutalmát: egy mesés autót.

Szerda délelőtt ünnepélyes keretek között vehette át nyereményautója kulcsait a Megasztár 5 győztese, Tolvai Reni. A nagyváradi vadmacska tőle szokatlan megilletődöttséggel állt a koromfekete járgány mellett, majd villámgyorsan bepattant a kormány mögé, és boldogan pózolt a fotósok hadának. Bár remekül érezte magát a vezetőülésen, az autó egy darabig biztosan a szalonban marad, ugyanis Reninek nincs még jogosítványa.


szólj hozzá: Tolvai Renáta 2010.12.10

"Amikor megláttam, hogy feketét kapok, nagyon megörültem, ugyanis autóban ez a kedvenc színem. A kocsit én szeretném kivezetni a szalonból, ezért amíg nem végzem el a szintén ajándékba kapott autóvezetői tanfolyamot, addig itthagyom, itt van a legjobb helyen. Ez az enyém, csak én vezethetem" - mondta boldogan Reni, aki arra is magyarázatot adott, hogy szerelme, Kállay-Saunders András miért nem használja addig az autót, amíg ő a padot koptatja.

"András Amerikában végezte az autósiskolát, az ő jogosítványa csak automata váltós kocsikra érvényes. Amint lehet, beiratkozom a tanfolyamra, mert nyáron már nagyon szeretnék az új autómmal furikázni. Kicsit tartok ugyan a budapesti forgalomtól, de remélem, hogy elnézőek lesznek velem majd a budapesti sofőrök" - mosolygott a Megasztár 5 győztese.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.