Danii Minogue X-Faktor Simon Cowell Kelly Rowland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dannii Minogue kiszállt az angol X-Faktorból, mert elfogadta az Australia's Got Talent tehetségkutató felkérését.  

Most mindenki azt találgatja Nagy-Britannia szerte, vajon ki lép Kylie Minogue húgának helyébe az ítészek között. A pletykák szerint az egykori Destiny's Child énekesnője, Kelly Rowland ül majd Danii helyébe.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az angol X-Faktorban nemcsak Danii okozott némi fennakadást - a műsor két másik ítésze, Simon Cowell és Cheryl Cole énekesnő is az amerikai tehetségkutatóban fognak bíráskdni. A közösségi oldalán Danni Minogue a következőket vallotta: "Csalódott vagyok, hogy idén nem vehetek részt a The X Factorban. Hiányozni fog a show és az a nagyszerű csapat, akik keményen dolgoznak azon, hogy ilyen remek legyen. Azért nem tudok visszatérni ebben az évben, mert a válogatók júniusi dátumjai az Egyesült Királyságban pontosan akkor lesznek, amikor az Australia's Got Talent élő közvetítései. Ezért nem térhetek vissza idén." - vallotta az ausztrál szépség.

Most tehát fel kell tölteni a zenei tehetségkutató zsűritagjainak megüresedett székeit: Gary Barlow, Louis Walsh és Lily Allen neve is szóba került már.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.