Eminem lánya férjhez ment: megható fotók az esküvőről

NFL: APR 25 2024 Draft
Icon Sportswire via Getty Images/NFL: APR 25 2024 Draft - Icon Sportswire
esküvő Hailie Jade Mathers Eminem
Eminem lánya, Hailie Jade Scott és kedvese, Evan McClintock szombaton fogadtak egymásnak örök hűséget. A rapper büszke édesapaként kísérte lányát az oltárhoz.

Eminem lánya, Hailie Jade Scott és kedvese, Evan McClintock hétvégén szűk családi körben mondták ki egymásnak a boldogító igent. A rapper második lánya és vőlegénye a család mellett csak néhány barátot hívott meg a nagy napra. 

Eminem lánya esküvőjén búcsút intett a bő ruháknak, elegáns szmokingban kísérte az oltárhoz gyermekét, és természetesen az apa-lánya tánc sem maradhatott el.

Eminem lánya és immáron férje 2016 óta alkotnak egy párt, McClintock 2023 februárjában kérte meg szerelme kezét - írja a TMZ.

Eminek örökbe fogadott lánya tavaly nyáron ment férjhez

A rapper  örökbe fogadott lánya tavaly júniusban ment férjhez kedveséhez, Matt Moellerhez. Eminem azután fogadta örökbe Alainát, hogy az édesanyja (aki a rapper feleségének ikertestvére volt) drogtúladagolásban elhunyt 2016-ban. Moeller hét év után 2021 -ben jegyezte el Alainát.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.