Hiába a milliók, örök nyomor vár az RTL Klub sztárjára!

nyeremény pénz gazdagság Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz hiába kapja az álomfizetését, egy fillért sem költött még a nyereményéből. Eddig egyetlen cipőt vett magának, azt is azért, mert le volt értékelve.

rtl klub
rtl klub


Alekosz minden hónapban megkapja az 1 millió forintot, és hakninként kétszázezer forint üti a markát. Mivel elég sokat szerepel, kiszámolható, hogy körülbelül három és fél millió forinttal gazdagodik havonta. Alekosz azonban nem tud mit kezdeni ezzel a sok pénzzel, minden forintot megfog. Eddig is kuporatnia kellett, mert biztonságiőrként nem keresett jól.

"Egyelőre megfogadom Győzike barátom tanácsát, aki azt mondta, hogy ne szórjam a pénzt. Nem is érzem szükségét annak, hogy költekezzek, az utóbbi időben a legnagyobb kiadásom egy cipő volt, tizenkilencezer forintért vettem. De csak azért, mert huszonhatezerről volt leértékelve. Elmondhatatlan, milyen jó érzés, hogy van pénzem, és a kirakatok előtt sétálva azt érzem, hogy megvehetek akár egy kétszázezres fényképezőgépet is. De majd később, amikor már stabilabbnak látom az anyagi helyzetemet, mert egyelőre nem érzem biztosnak - mondta el a VV 4 győztese, aki azt is elárulta, hogy pénzügyi politikáján barátai kedvéért sem változtat" - mondta Alekosz a Borsnak.

Alekoszon már a játék alatt is látszott, hogy ha nyer, akkor sem szórja el a pénzét. Valószínűleg tudja, hogy a sztársága nem tart örökké, ezért minden fillért félretesz. Csides Kata pszichológus szerint azonban ez szépen lassan egy olyan gátat alakít ki benne, ami miatt később sem fogja tudni élvezni a gazdagságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.