terhesség fogyás Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey április végén adott életet ikreinek - azóta minden egyes interjúban elmeséli, milyen nehéz volt kihordani a kicsiket.

Lassan három hónapos lesz Monroe és Marocco, a díva ikrei, de Mariah még mindig nem tud túllépni a terhességén. Az énekesnő képtelen lazítani, és háttérbe szorítani kicsit a ,,dívás" énjét - általában nem babáiról, hanem magáról beszél az interjúkban. A legtöbb anyuka a szülés után igen hamar maga mögött hagyja a sokszor kissé nehézkes kilenc hónapot, hiszen örül kisbabájának - Mariah ellenben csak az általa egyáltalán nem kedvelt terhességről tud beszélni.

Northfoto
Northfoto

A "Home Shopping Network" műsorban a negyvenegy éves énekesnő a következőket mesélte: ,,A terhességem alatt mindenki azt hajtogatta, hogy megéri ez a sok kínlódás. Erre én legszívesebben mindig azt mondtam volna, hogy na persze, megéri, ha nem te vagy az, akinek a lábai ekkorára dagadnak." A Grammy-díjas énekesnő többször hangsúlyozta, nagyon nehéz időszak áll mögötte: ,,A testem oly sok mindenen ment keresztül - ki kellett hordanom az ikreket, és sok áldozatot hoztam értük." - vallotta a díva, akinek volt pár bizarr ,,akciója" a műsor felvételén. A tévés vásárlás során Mariah az ékszereit kínálta eladásra - közben instruálta az operatőrt, hogy nehogy őt vegye a kamera, illetve brit akcentussal próbált beszélgetni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Mariah nemrég tért vissza a reflektorfénybe - múlt héten barátnőivel kapták őt lencsevégre, és azt pletykálják, hogy az ékszerüzlete mellett az amerikai X-Faktor tehetségkutatóban is szerepet kap néhány adás erejéig, mentorként. Simon Cowell azonban állítólag még jelentősebb szerepet szánna a dívának - állítólag őt akarja a zsűrik zsűrijének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.