Lebukott! Világsztárral randizik Kiss Ramóna?

Forma-1 Ayrton Senna Barátok közt Bruno Senna Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt szőkesége, Kiss Ramóna szingliként is nagyon élvezi az életet - a napokban állítólag az egyik Forma 1-es pilótával, Bruno Sennával került igen közeli kapcsolatba.

Tipp! Bikiniben ünnepelték a celebek Bódi Sylvit! Nézd meg képgalériánkat!


rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv



A Magyar Nagydíj utáni VIP partit az egyik felkapott budai szórakozóhelyen tartották - itt készültek azok a felvételek, melyeken egyértelműen látszik, hogy a sorozatsztár és Ayrton Senna unokaöccse igencsak jóban vannak egymással. Állítólag Ramóna egész este a vele egyidős, huszonhét éves férfi táraságát élvezte, beszélgettek, ölelkezdtek, nagyon jól megvoltak együtt.


Kiss Ramóna és Bruno Senna egy hónappal ezelőtt, a Hungaroringen megrendezett Lotus-vezetéstechnikai napon találkozott először. Akkor még csak beszélgettek egymással, és Senna elvitte néhány körre a szépséget. Lehetséges, hogy már akkor megbeszélték a következő találkozást - szemtanúk elmondása szerint a legutóbbi bulit szemmel láthatóan mindketten nagyon élvezték. Ramóna egyébként néhány hónapja éli a szinglik bulizós életét, ráadásul most épp forgatási szünet van a Barátok köztben, így a szépség igyekszik minden alkalmat kihasználni a kikapcsolódásra. A Life.hu ma próbálta elérni Kiss Ramónát, de a színésznő nem vette fel telefonját.

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.