Mása és Marci Párizsban töltheti a hétvégét - Alexa kiesett a játékból

Peller Mariann anyós gyerekek Tilla ÖsszeEsküvők (tévéműsor) menyasszony valóságshow kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl vagyunk az első összecsapáson. Mása, a kétgyermekes anyuka és Alexa a kétcicás szingli ádáz csatájából Mása került ki győztesként.

Hiába az anyósok vad kampányolása Alexa mellett (nem feltétlenül az erényeit szajkózták, inkább Mása családi állapotát feszegették), a nézők úgy döntöttek, ahogy megjósoltuk: nem foglalkoztak a 23 éves anyuka hátterével, sőt, támogatták őt. Nem is akármiért.

Forrás: TV2
Forrás: TV2


Az Össszeesküvők háza táján állandó beszédtéma Mása és Marci kapcsolata: Marci odavan a lányért, és ez kvázi kölcsönös. Mikor Marci megtudta, hogy édesanyja, Kati is Mása ellen szavazott, nagyon kiborult, mert az anyós így hozzásegítette a lányt a biztos párbajhoz.

A fodrászfiú az összecsapás estéjén Mása felirattal a felsőtestén izgult a félorosz szépségért, és végig idegesen viselkedett: vajon szíve választottját küldik haza?

A szavazók a szívükre hallgattak, s inkább támogatták Mása és Marci édes románcát, mint Alexát, aki Csengével verseng Peti kegyeiért. Sőt, sosem látott meglepetést ajánlott fel a csatorna a fiataloknak: a hétvégét a szerelem városában, Párizsban töltheti Mása és Marci, kettesben. Marci pedig tanúbizonyságot tett arról, hogy ő nem csak egy bohókás, jópofa srác: mikor megtudta, hogy Párizs, azonnal visszakérdezett: Nem lehetne inkább Moszkva? - tudván, hogy Mása gyerekei jelenleg ott vannak a nagymamával. Szó mi szó, aranyos jelenet volt, mikor Mása megtudta, valakivel elutazhat, és egy pillanatig nem gondolt arra, hogy egy másik fiúval keljen útra. Marci megérdemli.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.