bőrszín Beyoncé Knowles szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egzotikus külsejű sztárok a mai napig fehérítik magukat. A sorba most Beyoncé is beállt, aki sajnos kissé túlzásba vitte a dolgot.

A csodás hangú és testű énekesnő épp csokoládé színű bőre miatt különleges. Legújabb albuma borítóján azonban cseppet sem önmagát adja - szőke szirénné változott, akinek a bőre jóval világosabb, mint a való életben.

beyonceonline.com
beyonceonline.com

Kattints a többi szexi képért!


Az énekesnő már 2008-ban is egészen kifehéredett az egyik nagy kozmetikai cég kampánya miatt, most azonban még akkori önmagán is túltesz. A fotók a negyedik album borítójára még Beyoncé teherbe esése előtt készültek. Az énekesnő élénkszőke hajjal, fekete, alig takaró fehérneműben pózol az állatmintás ágyban - a piros rúzs és a nagyon világos hajszín pedig még jobban kihangsúlyozza az énekesnő fehér bőrét.

Valószínűleg csak a képeken fehérítették ki a sztárt, de akkor sem lepődnénk meg, ha Beyoncé rendszeresen járna bőrfehérítő kezelésekre. Állítólag a Destiny's Child lánybanda idején egyenesen Beyoncé apja, Matthew Knowles tanácsolta az eljárást, hogy kitűnjön fekete énekesnőtársai közül.

Tipp! Lady Gaga mellet villant legújabb fotósorozatán. Kattints a galériáért! (+18)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.