Aranyosi Péter fajd humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A humorista a védett nyírfajd örökbefogadója lett.

Nyíregyházán nosztalgiázott Aranyosi Péter. A humorista visszatért főiskolai évei városába, és újra felfedezte az Állatparkot, ahol örökbe fogadott egy nyírfajdcsaládot.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media


"Szerencsére túlélték a váratlan családi látogatást a nyírek" - mesélte nevetve Aranyosi Péter. "A fényképezkedést és a nagy szőrös ember közelségét először idegesen fogadták, de egy rövid idő után már közömbösen nézték, ahogy emelgetem a poharam, ahogy egy jó vendégségben szokás. Az örökbefogadással azonban nemcsak engem nyertek meg maguknak, hanem egy éves támogatást is. Ennek minden bizonnyal nagyobb hasznát veszik, hiszen jelenleg egy visszatelepítési kísérlet alanyai" - tette hozzá az immár okleveles nyírfajdtulajdonos humorista.

A ceremónia közben a stand up-os örömmel emelte poharát legújabb kedvenceire, akik egyelőre félénken figyelték a friss családtagot. S ahogy a családi látogatások végén megszokott, nosztalgiázni is maradt idő, így Aranyosi Péter még újra végigjárta főiskolás éveinek egyik kedvenc helyét, az azóta felújított Állatparkot, ahol évekkel ezelőtt számtalan délutánt töltött el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.