VV Seherezádé távkapcsolat VV Gergő Való Világ 5 alfahím szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a nagy boldogság VV Gergő és Csilla között.

Mindössze három hónapig tartott az újrakezdett kapcsolat, pedig úgy tűnt, örökre együtt maradnak. Gergő szerelme Csillával már kiállta a legnagyobb próbát, a ValóVilágot is. Hiába csapta a szelet a villában Gergő Seherezádénak, kint Csilla tárt karokkal várta kedvesét. Gergő teljes mellszélességgel kiállt Csilla mellett, és büszkén vállalta, hogy ők ketten egy pár.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Csillát azonban Siófokhoz kötötte a munkája, Gergő pedig a fővárosban akart szerencsét próbálni, de úgy gondolták, hogy a közel 100 kilométeres távolság nem állhat szerelmük útjába. Összeköltözést tervezgettek, de ez valószínűleg már nem valósul meg. Csilla ugyanis hétfőn délután egy közösségi oldal adatlapján osztotta meg a hírt: egyedülálló.

"Csilla Mészáros már nincs kapcsolatban, hanem egyedülálló" - olvasható a lány adatlapján, s ehhez Csilla csupán ennyit fűzött hozzá: "Nem vagyok hajlandó válaszolni senki kérdéseire, sem itt, sem privátban... Ne haragudjatok!" - írja a Blikk. Gergő viszont szűkszavúan, de a Blikknek elárulta, valóban szakítottak. "Nem igazán szeretnék ebbe a dologba mélyebben belemenni, legyen elég csak annyi, hogy a hír igaz: amit Csilla kiírt az oldalára, az úgy van. Hogy mi az oka? Ő Siófokon, én Budapesten, ennyi. Nehezen tudtuk összeegyeztetni ezt az egészet" - vallotta az egykori villalakó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.