Való Világ 5 kiválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas napon vannak túl a villalakók: az x-faktoros dalversenyen Vera és Csaba párosa nyerte el a védettséget jelentő lila kendőt. A kiválasztáson három jelet is kapott Kinga, így ő már biztosan megy párbajozni. A cselszövőnek egyébként sincsenek könnyű napjai, a Verával történt balhé után ezúttal Attilával is csúnyán összeveszett, ezzel pedig megbomlott az eddig legerősebbnek tartott szövetség, teljesen átalakulhatnak az erőviszonyok.

Tipp! Így búcsúztatták Mary Zsuzsit. Kattints a galériáért!




Vera és Csaba a Magna Cum Laude Színezd újra című dalát nyomta le, az ő produkciójuk már egy gyengébb karaoke klubban is megállta volna a helyét. Csaba civil életében rockzenét játszó zenekarban gitározik, így nem volt idegen számára a színpadi környezet. Nem úgy Verának, aki a lámpaláza ellenére mindent megtett, hogy úgy viselkedjen, mint a legnagyobb haknikirálynők.


Vastag Csaba mindent bevetett a nézők szavazataiért, ezért néhány könnycseppet is elmorzsolt Fecó és Kinga Boldogság gyere haza feldolgozásán. A dumagép ezúttal nem hatódott meg önmagától, a cselszövő pedig inkább arra koncentrált, hogy le ne essen a lépcsőn előadás közben.

Tipp! Nézd meg az előadásokat képekben. Kattints a galériáért!


Attila és Seherezádé duójának sikerült még Eszterék produkcióját is alulmúlnia a Keserű méz előadásával. Seher nem felejtette el, honnan jött, így egy-két gogotáncos koreográfiát is bevetett, miközben körberohangálta a stúdiót. Muri Enikő is bevetette Vastag Csaba trükkjét és könnyek közt meghatódva ajnározta mentoráltjait. Attila ki is használta az alkalmat, és mégis elhívta egy találkára Murit, aki nem mert nemet mondani, és megígérte, hogy a játék után randizik vele.

Attila megkérte Kingát, hogy segítsen reggelit készíteni a többieknek, de a cselszövő nem volt hajlandó együttműködni, inkább a körmét reszelgette. Az összeférhetetlen nem hagyta annyiban a dolgot, pszichológiai hadviselést vetett be: mindenhová követte plátói szerelmét és simogatta a fejét. Kinga ennek ellenére sem volt hajlandó eleget tenni a villamester utasításainak, inkább hatalmas hisztériát csapott. Csak Vastag Csabának sikerült lecsillapítania az idegbeteg szőkeséget, miután alaposan agyonölelgette. Még Kocsis Tibi is kedveskedett a cselszövővel: ajándékba adta neki a sálját.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!






Tipp! VV Gergő Csillával a párbaj után! Kattints a galériáért!




Balázs bejelentkezett a hatalmas izgalomtól lesápadt villalakókhoz, hogy bejelentse, melyik páros az, aki ma este felkötheti magára a lila kendőt. A nézők Csaba-Vera párosára dobták a legtöbb SMS-t, így ők már biztosan nem párbajoznak jövő vasárnap a visszajutásért.

A két lila kendő után egy darab zöld kendő is gazdára várt, ezért gyorsan még egy kiválasztást is lebonyolított a díszes társaság. Péter Kingára, Attila Fecóra, Fecó Seherre, Vera Attilára, Csaba Eszterre, Kinga Eszterre, Seherezádé Kingára, Eszter pedig szintén Kingára dobta a jelet, így a villalakók a cselszövőt küldték párbajozni. Kingát nem érte váratlanul a kiválasztás, tisztában volt vele, ha nem szerzi meg magának a lila kendőt a repedt fazék hangjával, akkor ő lesz az egyik következő párbajhős.

Átalakítunk! A félénk Evelinből bombázó lett. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.