Jóban Rosszban Jánosi Dávid párkapcsolat sorozat szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelme helyett egy másik férfival mutatkozott a napokban a Jóban Rosszban színésznője egy divatbemutatón.

A Jóban Rosszban Pongrácz Barbarája a való életben már több mint két éve kollégája, Jánosi Dávid szerelme, ezért sokakat meglepett, hogy a színésznőt nem a Nemes doktort alakító párja kísérte el a napokban egy rendezvényre - olvasható a Blikk.hu-n.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Esztergályos Cecília és Legerszki Krisztina egy forgatáson

Az pedig még jobban, hogy ismeretlen kísérőjével, amikor épp nem vették őket a kamerák, és azt hitték, senki nem figyel rájuk, meghitten, egymásba karolva sétálgattak. Közelségük meglehetősen bensőséges kapcsolatról árulkodott, amikor azonban észrevették, hogy felkeltették a fotósok figyelmét, azonnal szétrebbentek.

Annak idején nagy port kavart, amikor Jánosi Dávid beleszeretett a sorozat Pongrácz Barbarájába. Először próbálták titokban tartani kapcsolatukat, még a legközelebbi kollégáik előtt is, hiszen Jánosi Dávid nős volt, két gyermekük is született. A kisebbik fia 7, a nagyobbik 11 éves volt akkor. A szerelmesek azonban hamar lebuktak, nyilvánosságra került a románc. Ennek már több mint két éve. Az utóbbi időben azonban az az információ keringett róluk, hogy mégsincs minden rendben köztük. A feszültség forrására pedig utalást is tett a hot! magazinnak adott interjújában korábban Dávid.

Legerszki Krisztina először a Blikknek nyilatkozott Jánosi Dáviddal való szakításáról, és arról, milyen viszony fűzi a férfihoz, akivel a divatbemutatón volt. "Egy ideje már nem vagyunk együtt Dáviddal, de az együtt töltött időt szerettük volna meghagyni olyannak, amilyen volt, és nem a nyilvánosság előtt megélni a szakítást. A férfi, akivel érkeztem, nem a párom, hanem egy nagyon jó barátom, aki sokat segített nekem a szakítás utáni nehéz időszakban" - mondta a színésznő.

Jánosi Dávid nem kívánt a témával kapcsolatban megszólalni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.