VV Seherezádé kutya csalódás Való Világ 5
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Claudio és Seherezádé már rég lezártnak tekintik volt kapcsolatukat, ennek ellenére az olasz fiú még Rómából is tesz róla, hogy megkeserítse egykori szerelme életét. A táncoslány nem tudja visszaszerezni a kutyáját sértődött exétől.

Tipp! Angelina Joliet gúnyolja az egész világ! Kattints a galériáért!




RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"Nagyon hiányzott az elmúlt fél év alatt a kutyusom. Rengetegszer gondoltam rá, vagy elképzeltem, ahogy játszunk és örülünk egymásnak. A VV5 indulása előtt pár nappal jöttem vissza Rómából, és akkor a kutyát otthagytam Claudiónál. Szeretnék most elmenni érte és a többi kint maradt cuccomat is elhozni, de a volt barátom nem áll velem szóba, így nem tudjuk megbeszélni, hogy mikor mehetnék. Valószínűleg sértődöttségből vagy bosszúból csinálja ezt velem, fogalmam sincs, hogy ez neki miért jó" - szomorkodott Seher, aki körül még több fiú legyeskedik, mint a villalét előtt, ennek ellenére nem kíváncsi a közeledésükre.

"Akkorát csalódtam Claudióban és Gergőben is, hogy most egy ideig nem érdekel semmilyen kapcsolat, és jól érzem szingliként is magam. Amúgy sem vagyok olyan típusú lány, aki szórakozóhelyen vagy utcán ismerkedne bárkivel is. Rengeteg dolgom van, hiszen fél év lemaradást kell bepótolnom. Szerencsére már felkéréseket is kaptam haknikra és fotózásra, szóval remekül érzem magam" - árulta el a Life.hu-nak Seherezádé.

Tipp! Exkluzív képek az RTL Klub sztárjáról! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.