Látszik, hogy nem elégedett: búcsút intett dús hajkoronájának Anne Hathaway

Anne Hathaway színésznő hajvágás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ördög Pradát visel és a Neveletlen hercegnő című filmek sztárja, Anne Hathaway a napokban megszabadult mesés hajkoronájától.

Tipp! Soha nem unjuk meg, íme a szexi énekesnő vagány frizuráit! Kattints a galériáért!


Anne Hathaway mostanában nagyon megváltozott, ám csak egy szerep kedvéért. A sztár nemrég bevallotta, hogy például mindössze napi 500 kalóriát eszik. Ennek pedig az az oka, hogy főszerepet kapott A nyomorultak legújabb, magas költségvetésű feldolgozásában, és pár napon belül jó néhány kilót kell fogynia, hogy hitelesen alakítsa a karaktert.

Northfoto
Northfoto

A fiatal színésznő kapta meg Fantine, a gyármunkásnő szerepét, akit prostitúcióra kényszerítenek. A lány, hogy pénzhez jusson, eladja a haját - Anne pontosan ezért vágatott magának pár centis frizurát. Ilyen rövid haja nemigen volt még a színésznőnek, és reméljük, hogy a film után visszanöveszti a tincseit, mert ezzel a hajjal nagyon fiús, és kissé jelentéktelen lett. Ráadásul állítólag Anne hamarosan oltár elé áll, ott pedig nem mutatna különösen jól egy ilyen frizura...

Átalakítunk! Dögös nőt varázsoltak a háromgyerekes anyukából! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.