2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
gyerekszív Soma FEM3 hullamosó Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharatnak mesélt fiatalkoráról, munkahelyeiről és bizarr próbálkozásairól Soma. Az énekesnő elárulta, egykor olyan mélyre került lelkileg és anyagilag, hogy akár hullamosónak is elment volna. 

Korábbi munkahelyeiről mesélt Soma a FEM3 műsorában Joshi Bharatnak. Mamagésa elsztorizta azt a már ismert történetet is, amely szerint buszellenőr volt, de négy hónappal később fegyelmivel kirúgták, mert nem volt hajlandó megbüntetni a bliccelőket.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Sztárban sztár énekese arról is mesélt, hogy miután nem volt se lakása, se munkája, pszichésen sem volt túl jól, de mivel már azt vallotta, hagyni kell a mélységet megélni, így elhatározta, hogy hullamosónak jelentkezik, ahova azonban nem akarták felvenni azzal az indokkal, hogy a férfiak precízebben mossák a holttesteket. Ekkor bosszúból úgy döntött, ellopja egy hároméves kisgyerek formalinba áztatott szívét, amit aztán jó ideig hurcolt magával albérletről albérletre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.