utánzás tériszony Sztárban sztár félelem Ákos Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon kemény hete volt Szinetár Dórának. A színésznő a Sztárban sztár pénteki adásában Ákos bőrébe bújik, ami nem kis gyomorgörcsöt okozott számára.

Szinetár Dórának, aki hétről hétre remekül jeleníti meg egy-egy pályatársát, a legnagyobb félelmével kellett szembenéznie: Ákos dalának előadása közben ugyanis öt méter magasra emelik fel emelőkocsival. Talán mást ez nem viselne meg annyira, de a színésznőnek embertpróbáló, mivel erős tériszonnyal küszködik - tudta meg a Blikk.

Fotó: Mudra László [origo]
teszthttp://www.t-online.hu/szorakozas/20050808teszt.htmlColdplay: csak semmi rizikóhttp://www.t-online.hu/szorakozas/20050614coldplay.htmlMontoya nyerte az első monacói szabadedzésthttp://www.t-online.hu/szorakozas/20050519montoya1.htmlSúgó: Mozikeresőhttp://www.t-online.hu/szorakozas/20031027mozikereso.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.