Ő a fiatal Whitney Houston - elképesztő videó

Freelusion Britains Got Talent tehetségkutató műsor Attraction hang éneklés Nagy-Britannia Whitney Houston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghódította az internetet az a kislány, aki zseniálisan énekli Whitney Houston I Have Nothing című dalát.

Csodálatos hangja van annak a fiatal, 10 év körüli kislánynak, aki Nagy-Britannia legnagyobb tehetségkutatójában, a Britain's Got Talentben tűnt fel. Arisxandra hatalmas átéléssel adta elő Whitney Houston I Have Nothing című szerzeményét.

Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

A tehetséges kislány

A kislány alaposan kieresztette a hangját és elbűvölte a zsűrit, illetve a közönséget is. Olyan, mint a legendás énekesnő fiatal mása.
Ha már a brit tehetségkutatónál tartunk: két magyar csapat is óriási sikereket ért el a műsorban. Ahogy a Life.hu is megírta, a Freelusion nevű formáció egy futurisztikus tánccal nyűgözte le a zsűrit. Ők csütörtök este szerepelnek a középdöntőben. Nagyon szurkolunk nekik! Az Attraction nevű szintén magyar csoport pedig már bejutott a legjobbak közé, ők az élő show-ban bizonyíthatnak legközelebb.

A Whitney Houstont éneklő kislány káprázatos produkcióját itt nézhetitek meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.