üzletember Klapka György milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába milliárdos, mégis meglehetősen furcsa körülmények közt él Klapka György, aki szokásairól döbbenetes titkokat árult el a Life.hu újságírójának.

Többmilliárdos vagyont halmozott fel Klapka György, aki világéletében sikeres üzletember volt. Meglepő módon mégsem él nagylábon.

Fotó: Nagy Attila [origo]
Fotó: Nagy Attila [origo]

A fotó az [origo] részére adott interjún készült

"Hatalmas villám van, de csupán egyetlen szobát használok, amin gyakran meglepődnek. De mégis, hány szobában lakjak egyszerre?" - tette fel a költői kérdést az üzletember, akinek a kényelem sem különösebben fontos. "Puritán ember vagyok, és nem vágyom luxusra. Egy gyerekágyban alszom, de ez sem zavar, nagyon jól tudok benne pihenni" - tette hozzá Klapka, aki a gyermekkorára vezeti vissza azt, hogy nincsenek nagy igényei.

"Nagyon egyszerű körülmények között, Erzsébeten nőttem fel egy szoba-konyhás házban. Naponta biciklivel szaladgáltam a piacra, és már akkor nagyon ügyesen üzleteltem. De soha nem a pénz számított, hanem a siker. És nekem annál nagyobb a sikerérzetem, minél többet keresek egy üzlettel" - mondta el Klapka.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.