Elhagyja az országot Dopeman és KicsiDope

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
megélhetés Dopeman hajó elhagyás politikai nézet emigráció klip KicsiDope
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper szerint miután nyíltan felvállalták politikai nézeteiket, bezárultak előttük a kapuk, így nem tudták biztosítani megélhetésüket – írja a quart.hu. 

Facebookjára feltöltött videóban hozta nyilvánosságra Dopeman, hogy testvérével és állandó zenésztársával együtt hátat fordít Magyarországnak. Megpályáztak egy munkát egy hajón.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bár a korábban megígért lemez munkálatait fel kell függeszteni, a videóban is szó esik a már többször is belengetett új klipről, a portál ezért felhívta Dopemant, hogy meggyőződjön róla, komolyan gondolja-e az ország elhagyást, vagy csak egy drámai, nagyszabású promóciós húzás. Kiderült, ez a valóság. KicsiDope zenélni fog a hajón, Dopeman segít a zenekar körül, felszolgáló lesz. A klipet még megcsinálják. A lemez kapcsán így fogalmazott: "a kiadók nem nagyon mertek velünk tárgyalni, önerőből pedig már nem tudom megvalósítani" – mondta, majd a videó végén hozzátette: „Talán egyszer vissza tudunk jönni, ha olyan lesz az ország, ahova érdemes lesz visszajönni."

Korábban úgy volt, hogy végleg emigrál Gerendás Péter is, de végül itthon maradt a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.