Tesztoszteronfelhőben úszik a villa

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
csók VV Robin Való Világ 7 VV Laci pucér mellek VV Dóra VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dóri még mindig nem szégyenlős. Néhány tegnapi csók után megmasszíroztatta magát Robinnal, majd két szál ciciben beszélgettek egy kicsit, és együtt aludtak.

Teljesülni látszik Laci vágya, Zsuzsa belemegy a flörtbe, ugyanis a szájuk egymásra talált a fürdőben, Zsuzsa szerint nagyon puha és meleg volt az élmény. De abba vajon belegondolt már VV Laci, hogy pótapuka szerepre kell készülnie, ha a villán kívül is folytatódik a turbékolás?

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Természetesen Ferenc edző is megérkezett a reggeli büntető tornával, ma már jobban bírták a kiképzést a játékosok, inkább egymás szekálásával foglalkoztak az edzés után. Ismét előkerült a Robin meleg-e téma, ezek szerint titokban maradt a kis akciója Dórival.

Időközben Laci is rájött, Zsuzsát inkább a szexhiány vezérelte hozzá, mintsem az őszinte szimpátia, és Dani is rettentően megharagudott (féltékenykedett) a lányra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.