Jövő héten fagy is lehet éjszaka

Forrás: Thinkstock -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra szükség lesz a vastagabb pulcsikra, a kesztyűkre és a sapkára. A jövő héten lehűl az idő, több helyen csak 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok, éjszakánként akár fagypont alá is hűlhet a levegő - adta hírül az MTI.

Hétfőn a keleti és középső országrészben a nap nagy részében erősen felhős vagy borult lesz az ég, nyugaton viszont hosszabb napos időszakok is lehetnek. Kedden is többfelé megerősödik a szél, elszórtan záporeső is valószínű, de estére mindenütt csökken a felhőzet. Szerdán nagyrészt gyengén felhős idős várható, helyenként előfordulhat zápor. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű. Nappal 12-15 fokig melegszik a levegő.

Forrás: Thinkstock

Csütörtökön kezdetben változóan felhős idő lesz többórás napsütéssel, majd délután dél felől erősen megnövekszik a felhőzet. Kezdetben néhol lehet zápor, majd délen egyre több helyen várható csapadék. Pénteken északon hosszabb napos időszakok is lehetnek, míg délen többnyire erősen felhős időre van kilátás. Délen többfelé várható eső, zápor.

Szombaton többnyire gyengén felhős, napos idő várható, csak néhol alakulhat ki záporeső. Vasárnap gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű. A hétvégén 15-16 fokig emelkedhet a hőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.