nyeremény döntő kiesés VV6 VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó párbaj előtt megkérdeztük a kiesett villalakókat, kinek drukkolnak a döntőben, és miért szeretnék kedvencüket győztesként látni.

A korábbi széria győztese, VV Attila nem véletlenül kampányolt VV Zsófi mellett, akinek egy szerencsehozó karkötőt csúsztatott a kezébe az utolsó párbajon. A cuki lány lelkére kötötte, hogy feltétlenül, hogy viselje az ékszer, mert ez hozzásegíti a győzelemhez, a milliókhoz, és az áhított jobb életkörülményekhez.

Forrás: RTL 2

Az első között kiesett VV Laci is Zsófinak szurkol.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Sok minden szól Aurélio ellen. Ha Zsófi majd Aurélióval áll szemben a döntőben, akkor szerintem Krisztián jelentős szavazótábora inkább a lányra fog szavazni, mint Aurélióra. Szerintem a csóró Krisztián szavazói nem egy jómódban élő fiút fognak támogatni, hanem inkább egy egyszerű lányt. Most nem arra kell szavazni, hogy kit nem akarsz a villában látni, hanem arra, hogy ki érdemli meg a győzelmet. Zsófikára nagyon rászorulna a győzelemre" – fejtette ki Laci.

VV Dorka Vikinek drukkol, mint ahogy a Vikivel való, póló letépéssel végződött balhé miatt, a játékból kizárt Simon is úgy véli, hogy a bajkeverő lány nyerhetné meg a játékot.

Fotó:RTLKlub/Bársony Bence

„Vikit nagyon jó játékosnak találom annak ellenére, hogy néha gerinctelen volt, és átesett a ló túloldalára. Szerintem ő volt az egyetlen, aki igazából tudott játszani, így ő érdemelné meg a legjobban a győzelmet. Remekül kavarta a szálakat, mindenkit tudott befolyásolni és manipulálni. Kívülről nem látszik rajta, mert ezt az oldalát takargatja, de ő egy nagyon érzelmes lány. Én láttam hogy jólelkű, jószívű, szerintem minden megvan benne, hogy nyerjen! – fejtette ki Dorka.

„Bevallom senkinek sem drukkolok, kifejezett kedvencem nincs. Sokan Aurelio mellett kampányoltak, én nem szeretnék senki mellet. Azt elismerem, hogy Viki jól játszotta a játékát. Félretéve minden ellenszenvet, de nyerje meg ő. De kampányolni nem fogok” -osztotta meg velünk gondolatait a villában Charlottal szerelembe, majd a való életben pofára esett Simon.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az a tény, hogy VV Krisztián villaszerelmének, a szombaton kiesett Izának drukkolt, nem túl meglepő. A lány helyett viszont senkit sem támogat.

Forrás: RTL Klub

„Így, hogy ő kiesett, nekem teljesen mindegy, hogy ki nyeri meg a játékot. Nem fogok kampányolni senkiért, mint ahogy ők sem tettek soha semmit sem értem. Talán még Zsófika jöhetett volna szóba, de amikor jöttem ki párbajozni, akkor többet volt Aurélioval, mint velem. Akkor minek?” – mondta Krisztián.

Egy napilap felmérése szerint a korábbi szériák szereplői Dya, Gombiés Cristofel úgy gondolják, hogy Aurelio a legesélyesebb, és utca embere is így vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.