Már ők is a halhatatlanok közé tartoznak - Nyolc új taggal bővült a Halhatatlanok Társulata

Forrás: Facebook/ Halhatatlanik Társulata - Harmos-Érdi Réka -
Balázsovics Lajos Kertesi Ingrid Juronics Tamás Kálmándy Mihály Halhatatlanok Társulata Pap Vera Börcsök Enikő Fodor Tamás Metzger Márta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc új művész került a legnagyobbak közé: a Halhatatlanok Társulata a közönség szavazatainak köszönhetően két-két táncművésszel, operaénekessel, színésszel és színésznővel bővült.

Az idei szavazatok alapján Metzger Márta és Juronics Tamás táncművész, Kertesi Ingrid és Kálmándy Mihály operaénekes, Fodor Tamás és Balázsovits Lajos színész, Börcsök Enikő, valamint a közelmúltban elhunyt Pap Vera színésznő kapta a megtisztelő a címet - közölte az MTI.

Forrás: Facebook/ Halhatatlanik Társulata - Harmos-Érdi Réka

A díjkiosztó ünnepségen rögzítették a művészek lábnyomait, melyek május végétől a Nagymező utcában, a Budapesti Operettszínház előtt, a pesti Broadway-n lesznek láthatóak. A Halhatatlanok sétánya egyébként már száz művész lábnyomát őrzi.

Idén a neves művészekből és közéleti személyiségekből álló kuratórium Szinetár Miklós vezetésével négy kategóriában négy-négy, tehát összesen tizenhat művészt jelölt. A telefonos szavazatokat március 13-ig várták; a jelöltek közül a közönség választott ki kategóriánként két-két művészt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.