Vajna Timi visszaadná Sarka Katának a Miss Universe Hungaryt: "Egyszerűen nem éri meg ezt a szépségversenyt megrendezni!"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Vajna Timi Sarka Kata Miss Universe Hungary szépségverseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy Timi lelkesedése a szépségverseny-szervezésért alábbhagyott, jövőre szabadulna a Miss Universe Hungary licencétől.

2013-ban még a Hajdú Péter érdekeltségébe tartozó cég birtokolta a három hazai szépségverseny, a Miss World, a Miss Earth és a Miss Universe licencét. Vajna Tímea és Sarka Kata jó barátnők voltak, így Katának nem volt ellenére Vajna feleségének ambíciója, hogy ő szervezze meg a Miss Universe Hungaryt. A két nő ezért létrehozott egy külön céget, amelynek 50-50 százalékban voltak tulajdonosai. Timi lelkesedése idővel kissé alábbhagyott, úgy tűnt, hogy abban az évben nem is választanak Miss Universe-t.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Végül Vajna egyszerűen megvásárolta az addig Hajdú cégéhez tartozó jogokat, így a részeredménynek számító korona tavaly először egy külön verseny keretében került megrendezésre. A koronázási gálát kizárólag egy szűk meghívott kör láthatta, mindenki más később az interneten nézhette meg. Az idén viszont a TV2 élőben közvetítette, sztárvendégként pedig nem mást, mint Christopher Lambertet csodálhatták a nézők.

Andy Vajna a tavalyi sajtótájékoztatón még úgy tervezte, hogy a harmadik évben, azaz 2016-ban Budapestre hozza a Miss Universe Worldöt is, így két versenyt tartanak majd a fővárosban. Abban reménykedett, hogy az első évben a támogatóktól kapott pénzből rendezik meg a szépségversenyt, de jövőre már minden bizonnyal nyereséges lesz. Az idei, második gála után Timi lelkesedése kissé alábbhagyott.

Miss Universe Hungary 2015 az Erkel Színházban Fotó: Zsigmond László/Life.hu
A Magyarország szépe döntője az MTVA stúdiójában Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Akinek van már egy versenye, az hozzácsaphatja, de önállóan nem éri meg ezzel foglalkozni. Most már érhető, hogy a korábbi években miért koronáztak egyszerre három királynőt, és nem külön-külön szervezték meg a királynőválasztást" - fakadt ki Timi, akit teljesen elbűvölt a Miss World magyar ruhás tourja.

/1506/Csill201562212129

Sarka Kata: "Továbbra sem konkurálok Vajna Timivel

Kissé meglepődtünk, amikor a Miss Universe választáson feltűnt Sarka Kata is, aki egy másik szépségverseny, a Miss World Hungary tulajdonosaként valójában konkurense Vajna Tímeának. Akkor Kata, a Life.hu sztárszerzője egy intejúben mondta el, milyen is a kapcsolatuk Timivel. Ezt ide kattintva érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.