Bulvárrap: "Bangó Margit lánya a volt férje párja"

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu -
hírek Hegyi Roli sztárok bulvárrap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten is úgy elrappeli neked a hét legfontosabb sztárhíreit, hogy semmiről sem maradsz le.

Mi történt Kelemen Annával, Rékasi Károllyal, Bangó Margittal és Bálint Antóniával a héten? A Bulvárrapből megtudhatod!

Szőke Zoltán: "Megszoktam, hogy Berényi Miklós vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150915-szoke-zoltan-megszokta-hogy-berenyi-miklos.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté Szőke Zoltánt, az ország Berényi Miklósát faggatta az RTL Klub 18. születésnapi partiján.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKoltai Tamásra emlékezik hétfő este az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-koltai-tamasra-emlekezik-hetfo-este-az-rtl-klub.htmlAz RTL Klub 1 perc és nyersz! című játékának ma esti adásával Koltai Tamás színikritikusra emlékezik. TV + SztárokOrigoEhhez túl szégyenlős Mujahid Zolihttp://www.life.hu/sztarok/20150910-ehhez-tul-szegyenlos-mujahid-zoli.htmlMujahid Zolit a Megasztárban ismerte meg az ország, és az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán is állt, rendszeresen vannak koncertjei. Nem gondolnánk, hogy szégyenlős, de kiderült, van, amihez az.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs: "20 éve ugyanabból élek!"http://www.life.hu/sztarok/20150909-sebestyen-balazs.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté az RTL születésnapi partiján kapta mikrofonvégre Sebestyén Balázst és Dombóvári Istvánt. TV + Sztárok--Bíró Ica lesokkolta Éden Lokithttp://www.life.hu/sztarok/20150910-biro-ica-lesokkolta-eden-lokit.htmlNehezen boldogult Bíró Ica az elektromossággal, Loki és Sipos Tomi pedig szinte már rettegve figyelték ténykedését, és várták a következő "áramütést".TV + SztárokOrigoTóth Gabi a legnagyobb félelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20150907-toth-gabi-elarulta-legnagyobb-felelmet.htmlHamarosan mások bőrébe bújhat Tóth Gabi. Nagy kihívás ez egy énekesnek, de Gabi nem a produkcióktól fél a legjobban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.