Megkopasztották Peter Srámeket, aki nem bírta a gyantázást

gyantázás Tina Turner Peter Sramek Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peter Srámek először bújik női ruhába vasárnap este, Tina Turner szerepében. A világhírű énekesnőt nem lesz egyszerű megformálni, hiszen jóval nagyobb, mint Peter, ráadásul hihetetlenül energikus a színpadon. És nő, aki magas sarkúban táncol. Ez lesz a legnagyobb kihívás a  műsorban sikeresen menetelő szlovák srác számára. Nővé válni, életében először.    

Hiába kutatgat az emlékeiben Peter, határozottan emlékszik rá, hogy életében soha nem érzett semmiféle vonzalmat édesanyja magas sarkú cipői és ruhái iránt, és sminkelni sem próbálta meg magát. Most egyszerre minden a nyakába zúdult, ráadásul az egyik legkellemetlenebb folyamatnak, a nővé válásban a szőrtelenítésnek is alávetette magát, jó alaposan. A gyantázás kifogott rajta.

Forrás: Facebook/Peter Sramek

"Tina Turner megformálásának nagyon örültem, ez egy olyan feladat, amit szívesen csinálok. Hatalmas énekesnő, kimondottan jól néz ki, úgyhogy kíváncsi leszek, jól meg fogom-e tudni formálni. Tina hangja különleges, mély, zengő, könnyen felismerhető, az első felcsendülő taktusnál azonnal mindenki tudja, hogy Tina Turner énekel. Természetesen utánozni nehéz lesz, de mindent megteszek. Egészen biztosan jól emlékszem, hogy sosem, még farsangon sem viseltem női ruhát, tűsarkú cipőt, attól tartok a legjobban, hogy tudok-e majd benne természetesen lépkedni a színpadon, ez még nekem is érdekes lesz. A legnehezebb része a cipő viselése, tudom, ez még a lányok egy részének is problémát okoz. Pláne nekem! Csobot Adél és a magas sarkúban való tipegésben már gyakorlatot szerzett Gáspár Laci segítettek, mutatták meg, hogyan kell a testemet tartani, hogy ne boruljak fel azonnal, hogy lesz meg az egyensúlyom a normális lépkedéshez, és persze a tánchoz. Vicces volt a próba, de remélem nem fogok orra bukni. De mégsem ez volt a legkellemetlenebb a nővé alakulásban, hanem a szőrtelenítés. Eddig ezzel sem éltem, most viszont jócskán kaptam belőle. A kezem, a lábam, a mellkasom, minden szőrtelenítve lesz. Amikor először megláttam magamat, első gondolatom az volt, hogy úgy nézek ki, mint egy megkopasztott csirke. A lábamat nem gyantáztattam. Kipróbáltam, és nagyon kellemetlen volt, hát maradt a borotva, így kevésbé fájt" - nevetett Peter túlesve a "kínzáson".

"Remélem, hogy egyre többen megkedvelnek, de gondolom, mindenki tudja, hogy ez csak egy feladat, amit teljesíteni kell. Remélem, hogy a rajongóimat nem riasztom el. Én maradok Peter Srámek, csak hölgy leszek egy este, de nem érkezett negatív visszajelzés, gondolom, mindenki várja a változást, én magam is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.