Nem is hinnéd, ki vitte el egy körre ÉNB Joe-t

Forrás: RTL Klub -
Hungaroring ÉNB Joe Éjjel-nappal Budapest száguldás autó RTL Klub Sztár Gokart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világi Péter, a Sztár Gokart műsorvezetője autóztatta meg a Hungaroringen ÉNB Joe-t, aki a száguldás nagy szerelmese.

„Szerettem volna én vezetni, de ezt különböző biztonsági előírások miatt nem tehettem meg, de szerencsére ott volt Világi Péter barátom, aki korábban 5 évig autóversenyzett és így ő vitt körbe egy közel 300 lóerős autóval. Hatalmas élmény volt, hiszen nem gyakran megy az ember közel 200 km/órás sebességgel, arról nem is szólva, hogy számomra sokszor úgy tűnt, hogy egy kanyarban nem fékezni kell, hanem rálépni a gázra. Sokan kérdezték, hogy féltem-e, de ugyan mitől? Be voltunk kötve, tudtam, hogy nem történhet baj, és Péterben is bíztam" – magyarázta a sorozat keménylegénye.

Forrás: RTL Klub

„Joe szeretett volna vezetni, de erre nem volt lehetősége, igaz az első pár kanyar után azt mondta, talán jobb is, hogy én ülök a volánnál, mert ő azért nem ilyen tempóban közlekedett volna a ringen. Persze, én korábban versenyeztem itt, akkor is nagyon szerettem a Hungaroringet és most örültem, hogy a vadonatúj aszfaltcsíkon mehettem jó pár kört. Ígérem, ha egyszer úgy alakul, én is beülök Joe mellé" – mondta mosolyogva Világi Péter, aki annak idején a Zengő Motorsport színeiben versenyzett az autós gyorsasági szakágban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.