Kiderült, hogy mikor tér haza Magyarországra Lagzi Lajcsi

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
rendőrség Magyarország nyomozás Lagzi Lajcsi Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes ügyvédje már a család visszaérkezésének dátumát is elárulta, ami körülbelül március végére tehető. A hírek szerint a rendőrség tudott a sztár utazásáról. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Lagzi Lajcsi elhagyta az országot, Olaszország helyett azonban Mexikó felé vette az irányt. Minderről a hatóság emberi tájékoztatást kaptak - írja az mno.

Lagzi Lajcsi szabadulása az előzetesből a székesfehérvári börtönből 2016 január 24-én Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Természetesen bejelentette elutazási szándékát.

Megkérdezte, hogy a hatóságok terveznek-e valamilyen nyomozati cselekményt március végéig, és miután nemleges választ adtak, közölte elutazásának napját, úti célját és visszaérkezésének dátumát.

A tervek szerint március végén ismét Magyarországon lesz az egész család" - nyilatkozta Berényi András, a család ügyvédje. A Blikk információ szerint tegnap újabb rendőrségi akció volt Galambos Lajos birtokán, de még nem tudni, hogy mit kerestek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.