Meghalt Tonita Castro színésznő

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Jesse Grant -
színésznő sorozat Tonita Castro
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
63 éves korában gyomorrákban elhunyt Tonita Castro színésznő, akit sokszor hívtak a producerek, ha idősebb mexikói nőt kellett játszani.

Castro a hetvenes évek végén érkezett Mexikóból az Egyesült Államokba, de először csak rádiózott, 2005-ben kapta az első szerepét a Kemény zsaruk egyik epizódjában. A következő évben a Jóbarátnők című filmben is megjelent, onnantól kezdve pedig folyamatosan foglalkoztatták.
Főként komikus szerepekkel találták meg, olyan vígjátéksorozatokban közreműködött, mint a Sarah Silverman-program, A liga, a Nevelésből elégséges vagy a Két pasi – meg egy kicsi, majd 2013-2014-ben az Így neveld a faterod-ban hosszabban is láthattuk, ott ő játszotta az Edna nevű házvezetőnőt.
Benne volt Matthew Perry vígjátéksorozatában, a Csoportban marad-ban is, de például Adam Sandlerrel is dolgozott együtt a Ki nevet a végén?-ben. Egy-egy epizód erejéig besegített többek között a Glee-be és a Dexter-be is, utoljára a Life in Pieces című szériában tűnt fel.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Jesse Grant

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.