Radics Gigi Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada Angliában, Radics Gigi és családja pedig az Egyesült Államokban szembesült azzal, hogy mennyi őrült jár köztünk.

Giginek szerencsére a szörnyű képek már csak az emlékeiben élnek, sokaknak azonban nincs ilyen szerencséjük.
Az év elején pár hónapra Los Angelesbe költöztünk a családommal, ahol egy bérelt házban laktunk, amiben nagyon különös légkör uralkodott.

Az egyik szoba ajtaja be volt zárva, ami mögül mindig valami szokatlan szag áradt és mindnyájunknak különös érzése támadt, ahányszor csak elhaladtunk előtte.

A tulajdonos elmesélte, hogy a szoba azóta van bezárva, mióta meghalt benne az anyósa" - magyarázta a különös jelenséget az énekes.

Forrás: Radics Gigi / Facebook

Az énekesnő nemcsak erről a kalandról számolt be.

"Egy fellépésről hazafele tartva rossz irányba vitt el minket a GPS, majd oldalról váratlanul belénk száguldott egy autó, mert nem állt meg a stoptáblánál. A kocsink az ütközéstől totálkáros lett. Később kiderült, hogy

a balesetet okozó nőnek még jogosítványa sem volt és azonnal tovább is hajtott, ami cserbenhagyás.

Ezt követően amint lehetett, ki is költöztünk a „szellemházból" – mesélte Radics Gigi. A szinte filmbe illő kalandhoz hasonló esetekkel foglalkozik a Gyilkos elmék: Túl minden határon. A fiatal tehetség nagy rajongója a sorozatnak, különösen, hogy vele is történtek hasonló esetek.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Nemcsak Gigi járt pórul külföldi útján, Adára is rájárt a rúd Angliában.

„14 éves koromban a barátnőimmel épp egy fedett jégcsarnokból léptünk ki, ahol rendszeresek voltak a zenés, koris délutáni bulik. Amikor a bejárat előtt négyen vártuk, hogy apukám értünk jöjjön, egy pillanat alatt

körbevett minket egy furcsa társaság és belénk kötöttek.

Az volt a szerencsénk, hogy édesapám pont megérkezett, így gyorsan be tudtunk ugrani a kocsiba." – mesélte Ada.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.