Serena Rigacci korai fellépéseit még tuti nem láttad!

X-Faktor X-Faktor 2017 Serena Rigacci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hétévesen is indult tehetségkutatóban Serena Rigacci, akinek korai felvételein, mi is ledöbbentünk.

Nem sikerült a csoda a 15 éves Serena Rigaccinak. Az olasz tinédzser ezüstérmes lett az X-Faktorban szombaton. De nem ez volt az első tehetségkutató, ahol a fiatal énekes kipróbálta magát.

Serena hétéves volt, amikor először jelentkezett egy olasz tehetségkutatóban, bár azt kifejezetten gyermekeknek szervezték, a készítők akkor úgy döntöttek, hogy túlságosan fiatal az élő show-hoz.Tízévesen már egy másik, hasonló műsorban próbálkozotott a hazájában. Majd ezt követően a román Next Star tehetségkutatóban indult, ahol közönségdíhas lett. Akkor alig volt 11 éves. Nézzétek csak, hogyan énekelt!

Istenes Bencétől egyetlen dolgot kért Csobot Adél, de nem sikerült betartaniahttp://www.life.hu/sztarok/20171126-istenes-bence-a-nejerol-beszelt-az-x-faktorban.htmlCsobot Adél is reagált Istenes Bence rendhagyó bevonulására, amit az X-Faktor elején művelt. De hová tűnt Kiss Ramóna, és mit üzent Bence a tehetségkutatóban a párjának? TV + SztárokOrigoÍgy mulatott Radics Gigi: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-bevadult-radics-gigi-meglepo-video.htmlAz X-Faktor mentoráról sorra kerülnek fel a meglepőbbnél meglepőbb videók az Instagramra. Most nem egy világsztárral énekel, de az eredmény így is vicces. TV + SztárokOrigoŐ a 70 éves Arnold Schwarzenegger új szerelme:fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171119-o-arnold-schwarzenegger-27-evvel-fiatalabb-baratnoje.htmlA 70 éves Arnold Schwarzenegger, a 43 éves Heather Milligannel randizik. A gond csak az, hogy miközben a kapcsolatuk egyre komolyabb, a színész nem hajlandó elválni a nejétől. TV + Sztárok--Titkos ISIS üzenetben írnak arról, hogy megölik György hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20171029-gyorgy-herceg-eletere-tornenek.htmlFriss jelentések szerint György herceg életére akarnak törni a terroristák. TV + Sztárok--Sírás és nyafogás lesz az Ázsia Expresszben: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-siras-es-nyafogas-lesz-az-azsia-expresszben.htmlAki szeretné látni, hogyan szenvednek a celebek egy totálisan idegen környezetben, annak érdemes megnéznie az Ázsia Expressz videóját. TV + Sztárok--Nézd meg Majkát, ahogy balettozik!http://www.life.hu/sztarok/20171021-majka-balettozott-a-studioban.htmlLáttad már, hogyan balettozik Majka? Valószínűleg nem. Egyszer mindent el kell kezdeni, így most megnézheted ebben a videóban! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.