Stadler József 46 évvel fiatalabb párt választott

Fotó: Dudás Szabolcs - Origo -
szerelem Stadler József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Józsi bácsi egy interjú keretein belül számolt be néhány dologról, többek között arról is, hogy kiért dobog a szíve: egy 20 éves nő mellett találta meg a boldogságot.

Stadler Józsefről az utóbbi időben inkább a bírósági ügyei kapcsán lehetett hallani, ráadásul két agyvérzést is elszenvedett a börtönben. Úgy tűnt, hogy nem fogja túlélni a hasnyálmirigyrákot sem, de a szabadulását követően két kiváló professzornak köszönhetően sikerült megmenteni az életét.

Stadler József elárulta: szerelmes Fotó: Dudás Szabolcs - Origo

Az egykori akasztói vállalkozó most azonban végre valami örömhírt is bejelentett. Bevallotta, hogy egy 20 éves nő mellett találta meg a boldogságát. A 66 éves férfi azt is elárulta, hogy a speciális étrendjének köszönhetően még mindig férfinak érzi magát, és az ágyban sincs rá panasz.

"Az étrendem hetven százaléka gyümölcs, mellette naphosszat magokat rágcsálok. A tökmagnak is köszönhetem, hogy még mindig férfi vagyok, az ágyban sem maradok szégyenben. És hogy kinek kellek így börtönviselten, kisemmizve? Elárulom: egy húszéves hölgyért dobog a szívem, sőt ha túl vagyok a bírósági procedúrán, oltár elé is vezetem. Nem akarok egyedül megöregedni, rossz, ha nincs kihez szólnom" - nyilatkozta a Lokálnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.