Meztelenül, vigyorogva hasal egy döglött cápán egy férfi - Fotó!

férfi meztelen Cápa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr kép terjed az interneten egy pucér férfiról, aki vigyorogva hasal egy döglött cápán. Azt próbálja mindenki kideríteni, vajon ki lehet az illető.

Felháborító és bizarr fotó járta be az internetet, az állatvédő egyesületek egy emberként ítélték el. A fotón egy pucér, vigyorgó férfi hasal egy döglött cápán, az interneten pedig vadászatot indítottak az illető megtalálására. Egyelőre nem tudni százszázalékosan, hogy ki szerepelhet a felvételen, de vannak tippek.

A fotót egy bizonyos Anneka Svenska osztotta meg Twitteren, azzal a kéréssel, hogy találják meg a rajta szereplő férfit. Felmerült, hogy a képen szereplő illető nem más, mint Jim McElwain, a Floridai Egyetem amerikaifutball-csapatának edzője, ám ő tagadta a vádat – írja a Mirror.

Jim McElwain, a Floridai Egyetem amerikaifutball-csapatának edzője Forrás: AFP/2016 Getty Images/Joe Robbins

Mások szerint a fotón szereplő férfi nem más, mint Jimmy John Liautaud egy szendvicsezőhálózat tulajdonosa, aki régebben sokszor kiverte a biztosítékot vadászatokon készült fotóival, ugyanis mindegyiken vigyorogva pózolt döglött orrszarvúk vagy éppen elefántok mellett. Biztosat azonban egyelőre még nem lehet tudni arról, hogy ki is szerepel a felvételen a cápával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.