Elhunyt Blake Heron, színész

Forrás: Thinkstock -
halál színész Blake Heron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
35 éves korában, rendkívül fiatalon hunyt el a híresség. 

Blake Heron holttestét egy barátja találta meg a színész lakásában. A 35 éves férfi valószínűleg drogtúladagolásban hunyt el. A környezete szerint komoly kábítószer-problémái voltak, de korábban Blake is vallott a heroinfüggőségéről.

Már gyerekként is feltűnt a képernyőkön, például a Csavargó kutya című családi filmben. Ezen kívül feltűnt a Tom és Huck-ban, illetve a Cybill és a Kisvárosi rejtélyek egy-egy epizódjában is.

Ez a fotó idén tavasszal készült a színészről Forrás: AFP/2017 Getty Images/Noam Galai

Hosszabban az Angyal kontra démon című sorozatban láthattuk, illetve vendégszereplőként a Vészhelyzetben, a Gyilkos elmékben és az NCIS: New Orleansban is.

Ők a legjobban kereső elhunyt hírességek: Michael Jackson az első

Még hét évvel a halála után is hatalmas összegeket keres évente Michael Jackson. A néhai énekes a 130 milliárd forintos éves bevételével a Forbes magazin évente felállított listáján ismét az első helyen szerepel. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.