Molnár Anikó házasodni készül? Fotó!

Forrás: FEM3 -
házasság Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotó került fel Molnár Anikó közösségi oldalára: úgy tűnik, a 41 éves híresség házasodni készül. 

A napokban megható családi fotók kerültek fel a sztár közösségi oldalára, amelyekből kiderült, hogy Anikó testvére megházasodott. A megindító pillanatokról készült képeket Anikó büszkén posztolta, de üzenetet is írt mellé a bátyjának:

"Sok boldogságot kívánok neked, drága testvérem, Attila Molnár. És mivel a csokrot én kaptam el, készülj, mert egyszer még én is meg foglak bőgetni téged!"

Anikó követői többszáz kedveléssel nyugtázták a családi eseményt, de rengeteg gratuláló komment is érkezett. De vajon mikor készülhetünk majd Anikó esküvőjére?

Molnár Anikó masszázs közben posztolt

Az egykori Nagy Ő félmeztelen fotót töltött fel magáról a Facebookra, ahol éppen masszírozzák.A követői közül többen is irigylik Lászlót, a masszőrt, és volt, aki írta, szívesen vállalná, hogy átgyúrha Anikó testét: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.