Kiderült, mit csinált az éneklés előtt Zoltán Erika

Forrás: Zoltán Erika - Insta -
Karda Bea Zoltán Erika háttértáncos karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy korábban Karda Bea háttértáncosa volt Zoltán Erika.

Talán már senki nem emlékszik rá, pedig énekesi karrierje előtt táncosként is sikeres volt Zoltán Erika: Karda Bea mögött ropta.

Egy tévéfelvételre mentem, és a szerkesztők megkérdezték, nem tudok-e magammal vinni két táncost. A tehetséges Zoltán Erika és Joós Pisti jutott eszembe azonnal. Abban az időben rengeteget jártam turnézni az NDK-ba. Gondoltam, miért ne színesíthetném a fellépéseimet is táncosokkal? Kivittem őket magammal többször, több hónapra. Egyszer csak a turné után Joós Pisti feljött hozzám, és mutatott egy felvételt. A neotonos Pásztor Lacival készült egy dal, a Szerelemre születtem. Meghallgattam, és egyértelmű volt, hogy onnantól Erika nem csak táncosnő, hanem énekesnő is" – árulta el Karda Bea a Borsnak.

Karda Bea különös dolgot árult el kolléganőjéről Forrás: Margitay Klára/Life.hu

Zoltán Erika egyébként szívesen emlékszik vissza arra az időszakra, táncos partnerével akkor egymásba is szerettek.

Húszéves lehettem, amikor ott léptünk fel Beával és Pistivel. Ott talált meg az első férjem, Joós Pisti, aki megnyerte '79-ben az első magyarországi diszkótáncversenyt. Partnert keresett maga mellé, és ezen a turnén szúrt ki magának. Jól működtünk együtt, házasság lett belőle."

Zoltán Erika régen háttértáncos volt Forrás: Zoltán Erika - Insta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.