Hujber Ferenc volt feleségének vallomása: Cynthia elárulta, milyen most a viszonyuk

Forrás: TV2 -
Hujber Ferenc Tölgyesi-Khell Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tölgyesi-Khell Cynthia, Hujber Ferenc exfelesége, aki a 90-es években a méltán híres UFO formáció tagjaként robbant be a köztudatba, végre újra megtalálta helyét a világban. Boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha.

Már régóta tervezte a színpadra való visszatérését Cynthia, most, hogy a gyerekek már 5 és 11 évesek, több ideje van a karrierrel is foglalkozni, így nemrégiben Karsai Zitával alapítottak egy közös formációt. Nem csak emiatt lehet boldog az egykori UFO-tag, hanem azért is, mert újra rátalált a szerelem, ráadásul exférjével is rendeződött a viszonya.

Hujber Ferenc és exfelesége, Tölgyesi-Khell Cynthia Forrás: TV2

"Úgy érzem, sínen vagyok. Egy kicsit rendeznem kellett a soraimat, ami sikerült. Ha ez látszik is, örülök, mert belülről is így érzem és ez nagyban köszönhető az új páromnak is. Fantasztikus társ, a gyerekek is nagyon szeretik, jó pótapuka" - mesélte a Blikknek Cynthia, aki azt is elárulta, Hujber Ferivel is harmonikus a kapcsolatuk: "Most nagyon jó a viszonyom a volt férjemmel. A gyerekek miatt gyakran beszélünk, mindent nyugodtan, békésen tudunk intézni. A gyerekek is elfogadták, hogy az apukájuk már nem él velünk, ezzel sincs gond" - vallotta a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.