Repülőjegyet talált a férje holmijai között: nem tudja, mitévő legyen a feleség

Forrás: Shutterstock -
karácsony házasság feleség repülőjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy feleség teljesen kiakadt azon, amikor kiderült, a férje elutazik karácsonyra azért, mert egyedül szeretne lenni.

Egy kétségbeesett feleség kért segítséget az internetezőktől egy fórumon. A harmincas éveiben járó nő közel tíz éve él házasságban. Férjével régóta szerettek volna már gyermeket, ám egyelőre nem jött össze nekik a gyermekáldás. Emiatt az utóbbi időben kissé feszültté váltak és el is távolodtak egymástól.

Az asszony a minap a férfi holmijai között rábukkant egy repülőjegyre. Egy személyre szólt, pontosan karácsony napjára. Természetesen kérdőre vonta a férjét emiatt. A férfi azt mondta neki, szeretne egy kicsit egyedül lenni, mert nagyon megviselte az elmúlt időszak. Nem áll szándékában félrelépni, de át kell gondolnia életét.

A Ripost azt írja, a kommentelők egy része azonnal elhagyná a férfit, míg mások szerint jó ötlet, ha egy kis szünetet tartanak és tisztázzák magukban érzéseiket.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.