Ököllel verte és szexre kényszerítette feleségét egy Nógrád megyei férfi

Forrás: Shutterstock -
Nógrád megye bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 25 éves Nógrád megyei férfi súlyosan bántalmazta tőle különélő feleségét. Kezdeményezték a letartóztatását. 

A gyanú szerint a férfi 2020. május 23-án, 22 órakor megtévesztéssel az albérletébe csalta különélő feleségét, majd a lakásban többször megütötte öklével a fejét és testének egyéb részeit. A nő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szerzett, de a bántalmazás módjára, a bántalmazott testrészre tekintettel fennállt a súlyosabb, csonttöréses sérülés keletkezésének lehetősége, csak a véletlennek köszönhető, hogy ez nem következett be.

Bántalmazta és szexre kényszerítette feleségét - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A bántalmazást követően a férfi szexuális cselekményre kényszerítette a feleségét, amelynek a nő a korábbi bántalmazás miatti félelmében eleget tett.

A gyanúsított cselekménye hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének és súlyos testi sértés bűntette kísérletének a megállapítására alkalmas, melyek büntetési tétele a halmazati szabályok szerint két évtől tizenegy évig terjedő szabadságvesztés.

A Salgótarjáni Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott és a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében elrendelte a férfi letartóztatását - írja az Ügyészség.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.