26 évig tartotta fogságban lányát az orosz nő: Nadezhda éveken át macskaeledelen élt

Oroszország rabság fogság macskaeledel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel harminc évig élt fogságban egy oroszországi faluban Nadezha Bushueva, aki utoljára iskolásként látott napfényt...

Nadezhda Bushueva horrorisztikus története 16 évesen kezdődött: a lány anyukája nem engedte, hogy továbbtanuljon vagy munkát keressen,

ezért bezárta a házba. A nő így szerette volna megóvni őt a külvilág veszélyeitől.

Bushueva megszokta a bezártságot, csupán egyetlen egyszer akart megszökni. Amikor a lány anyja nyugdíjas lett, még elszigeteltebben éltek,

csak a macskákkal osztották meg otthonukat, és Tatyana az állatok eledelével etette gyerekét az elmúlt 26 évben.

Amikor a nyugdíjas nő kórházba került, a lány 42 évesen újra elhagyta a házat. Elment az önkormányzathoz, és fény derült a kegyetlen múltjára.

"Nadezha egyedül jött be az irodámba. Szerettük volna megetetni, ezért csináltunk pár szendvicset, de az nem kellett neki..."

– idézi a The Sun az önkormányzat vezetőjét, Vasily Tovarnovot.

A fogságban tartott 42 éves nő úgy fogalmazott, az élete rosszabb volt, mint a macskáké és élő halottnak érzi magát. Bushueva patkányok és macskák között nőtt fel, 2006 óta nem fürdött, szabadulása óta minden vágya egy útlevél, és hogy végre találjon munkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.