Olaszországban is elbúcsúztak Benedek Tibortól: Epres Panni levelét olvasták fel

Forrás: Instagram/Epres Panni -
Epres Panni Benedek Tibor búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható emlékezés keretében köszönt el a Recco városa a csütörtökön elhunyt olimpiai bajnok vízlilabdázótól, a 48 éves Benedek Tibortól vasárnap este. 

Benedek Tibor Recco díszpolgára volt, nyolc évig játszott ott, most úgy méltatták őt, mint minden idők egyik legjobb vízilabdázóját, aki kitörölhetetlen emlékeket hagyott a klubnál és a reccóiak szívében - írja a vlv.hu.

A vasárnapi megemlékezésen részt vett Carlo Gandolfo, a város polgármestere, Maurizio Felugo, Tibor egykori játékostársa, a klub mai elnöke, Eraldo Pizzo, a Pro Recco és az olasz vízilabdasport ikonja és tiszteletét tette Csiszár Jenő, Magyarország főkonzulja is, aki felolvasta a magyar sportoló feleségének írásos üzenetét. Ebben Epres Panni háláját fejezte ki a szeretet megnyilvánulásaiért.

Forrás: Instagram/Epres Panni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.