Mától csak a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között járnak a 4-es és a 6-os villamosok

4-es 6-os villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma hajnali 4 órától augusztus 5-ig a 4-es és a 6-os a villamosok csak a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között közlekednek Budapesten, a Corvin-negyed és Újbuda-központ, illetve a Móricz Zsigmond körtér között pótlóbusszal lehet utazni.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) korábbi tájékoztatása szerint a forgalmi rend azért változik, mert újabb építési üteméhez ér a villamosvonal felújítása. Idén a XI. kerületi Goldmann György tér és a Karinthy Frigyes út között végeznek pályafelújítást.

Fotó: Csudai Sándor - Origo


A Corvin-negyedtől villamospótló busz közlekedik tovább Újbuda-központ felé 4-es, a Móricz Zsigmond körtér felé pedig 6-os jelzéssel.
A BKK felhívta az utazók figyelmét arra, hogy Dél-Buda és a belváros között a 4-es metró gyors, alternatív utazási lehetőséget kínál.
A gépjárművel közlekedőknek a Petőfi híd budai hídfője térségében, valamint a Corvin-negyed és a Baross utca között kell közúti korlátozásokra számítaniuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.