Epres Panni férje halála után is életben tartja a szerelmét

Forrás: Instagram/Epres Panni -
Epres Panni halál Benedek Tibor öröklét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2020. júniusában hunyt el a vízilabdázó legenda, Benedek Tibor, hosszan tartó betegség következtében. Epres Panni összeroppant, hónapokig nem lehetett hallani felőle. Mostanra azonban kezdi felvenni újra a ritmust és egy különleges módját választotta a gyásznak.

Legendás szerelem fűzte össze Epres Pannit és Benedek Tibort. Aki ismerte őket, csodállattal nézte a kettejük között érezhető köteléket. Éppen ezért a család, a barátok és a rajongók is nagyon féletették az özvegyet, amikor kiderült: hosszan tartó rákos betegség után elhunyt a legendás olimpikon.

Benedek Tibor Epres Panni Forrás: Instagram/Epres Panni

Panni hónapokig nem adott hírt magáról, néha egy-egy fotót posztolt csupán elhunyt kedveséről. A gyönyörű modell szívszorító módját választotta a gyásznak: fotói mellé mindig hashataggelte, hogy"benedeknevagyok", amit Tibor halála után sem felejt el soha - így tartja életben kedvese iránti szerelmét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.