Kollégájával jött össze a nemrégiben elvált magyar sztár - színész exe nem nézte jó szemmel

Forrás: Instagram/santajuliska -
Sánta Laci Széphalmi Juliska Nagy Balázs álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sánta Laci és Széphalmi Juliska néhány hónappal ezelőtt döntöttek úgy, nem folytatják tovább együtt. A gyönyörű táncművész szívét máris elrabolták.

Széphalmi Juliska ás Sánta Laci kapcsolata zátonyra futott. Az egykori pár szeptemberben állt a nyilvánosság elé a válásuk hírével. Juliska azóta újra szerelmes: színházi körökben egy ideje már nem titok, hogy a táncművész Nagy Balázs színésszel alkot egy párt.

Széphalmi Juliska Forrás: Instagram/santajuliska

"Igen, ez az igazság, együtt vagyunk Balázzsal. Néhány darabban játszunk csak együtt, így lassan formálódott a kapcsolatunk, ami előbb volt barátság és később alakult át szerelemmé" - mesélte óvatosan a Ripostnak Juliska, aki azt is elárulta, hogy kapcsolatuk még csak alakulóban van, ezért nem meséltek eddig a szerelmükről a nyilvánosság előtt.

Nem magyarázkodni akarok, aki volt már hasonló helyzetben, tudja, hosszú út vezet egy házasság kudarcáig. Lacival már lezártuk a kapcsolatunkat, amikor Balázzsal közelebb kerültünk egymáshoz.Hét éve ismerjük egymást, nem volt szerelem első látásra, viszont nagyon jó kollegiális viszony volt kettőnk között, ami az utóbbi fél évben kezdett átalakulni, először barátsággá, később pedig szerelemmé- folytatta a táncművész, aki azt is elárulta, hogy volt kedvese, Sánta Laci nem fogadta jól a kapcsolatuk hírét.

"Ez a helyzet egyikünknek sem könnyű.

Laci nehezen viselte, sértett volt, hiszen kollégák, tudja, hogy a jövőben együtt kell dolgozniuk,

de közben tudja, nem Balázs miatt ment tönkre a kapcsolatunk. Pszichológushoz járok terápiára, mert sokat kell még tanulnom magamról is, valamint nem szeretném ugyanazokat a hibákat elkövetni újra, amiket a házasságomban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.