Rengeteg nőt ölt meg a bikinis gyilkos - minisorozat készült életéről (+18)

Forrás: AFP/Ravi Raveendran -
gyilkosság minisorozat gyilkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfi megölte áldozatait, a rémtettekhez pedig barátnője is asszisztált.

Minisorozatot készít a BBC a bikinis gyilkosként ismert Charles Sobhrajról - adta hírül a Ripost. A könyörtelen férfi a hetvenes években gyilkolt: bedrogozta, majd kivégezte áldozatait. Charlest akkoriban kígyóként emlegették, ugyanis sokáig kicsúszott a hatóságok karmai közül.

A rémtetteket nem egyedül, hanem szerelmével vitte véghez: Marie-Andrée Leclerc mindenben támogatta őt. A gyilkos Thaiföldön szedte áldozatait, és abból tartotta fenn magát, hogy üzletembernek vagy drogdílernek adta ki magát a nyugati turistáknak. Sokuknak szállást ajánlott fel, aztán bedrogozta, kirabolta, majd megölte őket.

Minisorozatot készít a BBC a bikinis gyilkosként ismert Charles Sobhrajról Forrás: AFP/Ravi Raveendran

Az első közös áldozatuk egy 21 éves seattle-i nő volt, akinek virágos bikinibe öltöztetett holttestét a tengerparton találták meg. Utána nem volt megállás: legalább egy tucat turistát gyilkoltak meg együtt.

A rendőrség végül 1976-ban letartóztatta őket: a férfi már 76 éves, és jelenleg Nepál egyik börtönében ül. Bűntársára, Marie-ra csak két gyilkosságot tudtak rábizonyítani, ő 1984-ben halt meg rákos megbetegedésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.